Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  3. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  4. Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  5. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  6. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $253.33 Special Price $212.80
  7. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  8. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  9. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  10. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  11. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  12. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  13. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  14. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  15. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  16. Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  17. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  18. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  19. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  20. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  21. SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  22. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid