Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  2. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  4. SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  5. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  6. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  7. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
  8. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  9. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  10. SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $226.67 Special Price $198.01
  11. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  12. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  13. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $253.33 Special Price $212.80
  14. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  15. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  17. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*5/8, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*5/8, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  18. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $900.00 Special Price $756.00
  19. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  20. SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  22. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in(Bulk, Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2"(Bulk, Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  23. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  24. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid