Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  2. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  5. SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $2,205.00 Special Price $1,852.20
  6. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  7. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  8. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $520.00 Special Price $436.80
  10. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  11. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  12. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  13. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  14. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  15. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  16. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  17. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  18. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  19. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  20. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  21. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  22. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  23. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  24. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid