Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

164 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  2. 20g2 x 1.5in Disposable Hypodermic Needles, Yellow
    Manufacturer: Exel International
    EXEL® International Luer Lock Syringes without Needles Exel International is known for unsurpassed quality at a low price. These syringes are latex free, sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (2000 per CS )
    Learn More
    was $221.67 Special Price $181.55
  3. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  4. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  5. Exel 20 to 25 mL Sterile Luer Lock Syringes with Cap, CS50020mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS500
    Manufacturer: Exel International
    EXEL® International Luer Lock Syringes without Needles Exel International is known for unsurpassed quality at a low price. These syringes are latex free, sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (500 per CS )
    Learn More
    was $260.30 Special Price $168.86
  6. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  7. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  8. 50 to 60mL Non-Sterile Luer Lock Syringes, CS400
    Manufacturer: Exel International
    50 to 60mL Non-Sterile Luer Lock Syringes, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $347.98 Special Price $283.63
  9. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
  10. 10mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS800
    Manufacturer: Exel International
    These bulk-packaged syringes are latex free, non-sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (800 per CS )
    Learn More
    was $370.11 Special Price $245.97
  11. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  12. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  13. 3mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS1000
    Manufacturer: Exel International
    These bulk-packaged syringes are latex free, non-sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (1000 per CS )
    Learn More
    was $267.90 Special Price $172.62
  14. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  15. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Curved Tip, 50/Bag
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (50 per PK)
    Learn More
    was $61.20 Special Price $44.63
  16. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  17. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  18. SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $2,205.00 Special Price $1,852.20
  19. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Curved Tip, 50/Bag, 24 bags/Case
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (1200 per CS)
    Learn More
    was $1,460.40 Special Price $1,064.88
  20. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  21. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  22. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  23. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $520.00 Special Price $436.80
  24. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

164 items

Page
per page
View as List Grid