Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

164 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  2. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  3. 100 mL syringe sterile with luer lock connector, ST, IR, CS200
    Manufacturer: Wilburn Medical Supply
    Measures up to 120mL, however, is FDA Approved in clinical medical settings for 100mL. Sterile, Individually Wrapped (200 per CS )
    Learn More
    was $1,436.00 Special Price $1,407.26
  4. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  5. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  6. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  7. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  8. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  9. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  10. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  11. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  12. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  13. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  14. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  15. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Straight Tip, 50/Bag, 24 bags/Case
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (1200 per CS)
    Learn More
    was $1,460.40 Special Price $1,064.88
  16. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  17. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  18. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  19. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  20. SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  21. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  22. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  23. 5-6mL Syringe Only, Sterile with Cap, CS800
    Manufacturer: Exel International
    EXEL® International Luer Lock Syringes without Needles Exel International is known for unsurpassed quality at a low price. These syringes are latex free, sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (800 per CS )
    Learn More
    was $175.52 Special Price $113.86
  24. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
Filters
Set Descending Direction

164 items

Page
per page
View as List Grid