Syringes

Filter
Set Descending Direction

65 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020003-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  2. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000
    SKU: 110201020004-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  3. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020005-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  4. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    SKU: 110201020006-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  5. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020007-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  6. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    SKU: 111610-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS ) Learn More
    was $73.33 Special Price $58.67
  7. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480
    SKU: SMSN21125-CS
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480 (480 per CS ) Learn More
    was $176.00 Special Price $140.80
  8. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480
    SKU: SMSN22125-CS
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480 (480 per CS ) Learn More
    was $176.00 Special Price $140.80
  9. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400
    SKU: SMSNH21125-CS
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400 (400 per CS ) Learn More
    was $193.33 Special Price $154.67
  10. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400
    SKU: SMSNH22125-CS
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400 (400 per CS ) Learn More
    was $193.33 Special Price $154.67
  11. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    SKU: P180003-CS
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS ) Learn More
    was $85.33 Special Price $68.27
  12. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    SKU: P180003ST-CS
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS ) Learn More
    was $85.33 Special Price $68.27
  13. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    SKU: P180011-CS
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS ) Learn More
    was $106.67 Special Price $85.33
  14. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1612712B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  15. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1612758B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  16. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1612812B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  17. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1612912B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  18. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1613012B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  19. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1613051B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  20. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 161311564B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  21. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1613151B-CS
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  22. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1633012B-CS
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  23. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000
    SKU: 163311564B-CS
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  24. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1633151B-CS
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  25. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1652712B-CS
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  26. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1652812B-CS
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  27. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 165311564B-CS
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  28. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    SKU: 1653151B-CS
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
  29. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle
    SKU: 180011-CS
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle (800 per CS ) Learn More
    was $106.67 Special Price $85.33
  30. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    SKU: 1633051B-CS
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS ) Learn More
    was $133.33 Special Price $106.67
Filter
Set Descending Direction

65 items

Page
per page
View as List Grid