Needles

Filter
Set Descending Direction

32 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020003-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  2. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000
    SKU: 110201020004-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  3. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020005-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  4. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    SKU: 110201020006-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  5. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000
    SKU: 110201020007-CS
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $126.67 Special Price $101.33
  6. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    SKU: 111610-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS ) Learn More
    was $73.33 Special Price $58.67
  7. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 111815-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  8. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 111615-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $73.33 Special Price $58.67
  9. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1in, CS1000
    SKU: 112010-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  10. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in, CS1000
    SKU: 111910-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  11. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in, CS1000
    SKU: 111810-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  12. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 111915-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  13. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 112015-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  14. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in, CS1000
    SKU: 112110-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  15. SOL-M Hypodermic Needle 21G*50mm
    SKU: 112120-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*50mm (1000 per CS ) Learn More
    was $73.33 Special Price $58.67
  16. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2in
    SKU: 112315-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2" (1000 per CS ) Learn More
    was $55.00 Special Price $44.00
  17. SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8in
    SKU: 112638-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8" (1000 per CS ) Learn More
    was $55.00 Special Price $44.00
  18. SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8in
    SKU: 112658-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8" (1000 per CS ) Learn More
    was $55.00 Special Price $44.00
  19. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4in
    SKU: 1127125-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4" (1000 per CS ) Learn More
    was $55.00 Special Price $44.00
  20. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in
    SKU: 112715-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2" (1000 per CS ) Learn More
    was $55.00 Special Price $44.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in, CS1000
    SKU: 113005-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $176.67 Special Price $141.33
  22. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in, CS1000
    SKU: 112510-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  23. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in, CS1000
    SKU: 112358-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $73.33 Special Price $58.67
  24. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1in, CS1000
    SKU: 112210-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  25. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 112215-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  26. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in, CS1000
    SKU: 112310-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  27. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 112515-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  28. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in, CS1000
    SKU: 112705-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  29. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2in, CS1000
    SKU: 112115-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
  30. SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8in, CS1000
    SKU: 112506-CS
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8", CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $55.17 Special Price $44.13
Filter
Set Descending Direction

32 items

Page
per page
View as List Grid