Lab Procurement Services carries 55 Needles products from SolMillennium Medical Group Inc and Exel International. Order online, or contact us for volume pricing and help choosing the right product.

Related categories: Medical, Tuberculin and Insulin · Syringes, Bulk, without needle · Needles, Medical Use · Bulk, Without Needle · All Syringes

Top brands: SolMillennium Medical Group Inc · Exel International

Popular Needles:

SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in, CS1000SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in, CS1000 20g2 x 1.5in Disposable Hypodermic Needles, Yellow20g2 x 1.5in Disposable Hypodermic Needles, Yellow SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000

Needles

Filters
Set Descending Direction

55 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 in (Bulk, Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 " (Bulk, Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  5. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  6. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  7. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

55 items

Page
per page
View as List Grid