Needles

Filters
Set Descending Direction

50 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  5. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  6. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  7. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  8. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  9. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  10. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  11. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  12. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  13. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  14. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  15. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  17. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  18. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  19. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  20. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  22. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  23. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  24. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
Filters
Set Descending Direction

50 items

Page
per page
View as List Grid