Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  5. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  6. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  7. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (300 per CS )
    Learn More
    was $160.00 Special Price $134.40
  8. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  10. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  11. SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1600 per CS )
    Learn More
    was $333.33 Special Price $280.00
  12. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  13. SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  14. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  15. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  17. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  18. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  19. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  20. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  22. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  23. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
  24. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid