Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  2. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  3. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $900.00 Special Price $756.00
  4. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  5. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  6. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  7. SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  8. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  9. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  10. SOL-GUARD 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  11. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  12. SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  13. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  14. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 22G*1 1/2, CS2400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 22G*1 1/2, CS2400 (2400 per CS )
    Learn More
    was $1,320.00 Special Price $1,108.80
  15. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  16. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 26G*3/8 IDB, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 26G*3/8 IDB, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  17. SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  18. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space) (300 per CS )
    Learn More
    was $165.00 Special Price $138.60
  19. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  20. SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  22. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  23. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  24. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
Filters
Set Descending Direction

142 items

Page
per page
View as List Grid