Lab Procurement Services offers a number of types of syringes and needles for both medical and non-medical use.  Review the various categories for our offering of affordable, high-quality syringe products, and give us a call if we can assist in any way.

While you're here, be sure to check out our selection of clinical supplies, chromatography products, and life science items, just to name a few!

Syringes

Filters
Set Descending Direction

168 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8in(low dead space)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8"(low dead space) (300 per CS )
    Learn More
    was $165.00 Special Price $138.60
  2. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  3. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  4. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  5. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  6. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  7. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  8. SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  9. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480 (480 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  10. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  11. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 in (Bulk, Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 " (Bulk, Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  12. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  13. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480 (480 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  14. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  15. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  16. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  17. SOL-GUARD 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  18. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  19. Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap
    Manufacturer: Exel International
    Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap (100 per BX )
    Learn More
    was $52.82 Special Price $39.29
  20. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  22. SOL-M Luer Adapter
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (1000 per CS )
    Learn More
    was $283.33 Special Price $238.00
  23. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  24. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
Filters
Set Descending Direction

168 items

Page
per page
View as List Grid