High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1 1/2" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  4. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  5. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $900.00 Special Price $756.00
  6. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  7. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  8. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  9. SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  10. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  11. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  12. SOL-M Earloop Medical Surgical Mask, CS2000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Medical Procedure Face Mask The masks has earloop design – simple to wear – and pinch nose clip to freely adjust to the shape of the nose, increases face fit and provides a good seal around the face. Three-ply mask designed for protection and comfortable wearing experience: outer layers are made of non-woven fabric and the medium layer is made of melt-blown fabric. Intended to be worn by patients and other persons to reduce the risk of spread of infections. (2000 per CS )
    Learn More
    was $223.33 Special Price $187.60
  13. SOL-GUARD 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  14. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  15. SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  17. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 22G*1 1/2, CS2400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 22G*1 1/2, CS2400 (2400 per CS )
    Learn More
    was $1,320.00 Special Price $1,108.80
  18. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  19. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 26G*3/8 IDB, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 26G*3/8 IDB, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  20. SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  21. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space) (300 per CS )
    Learn More
    was $165.00 Special Price $138.60
  22. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  23. SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  24. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid