High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  2. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  5. SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $2,205.00 Special Price $1,852.20
  6. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  7. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  8. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $520.00 Special Price $436.80
  10. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  11. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  12. SOL-M Medical Procedure Mask, CS2000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Medical Procedure Face Mask The masks has earloop design – simple to wear – and pinch nose clip to freely adjust to the shape of the nose, increases face fit and provides a good seal around the face. Three-ply mask designed for protection and comfortable wearing experience: outer layers are made of non-woven fabric and the medium layer is made of melt-blown fabric. Intended to be worn by patients and other persons to reduce the risk of spread of infections. (2000 per CS )
    Learn More
    was $209.33 Special Price $175.84
  13. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  14. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  15. SOL-M Isolation Gown, SMS 23gsm, Yellow, Size L, Elastic cuff, CS100
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Isolation Gowns Basic coverage/fluid repellent. Made of comfortable, strong and durable material, with overhead, waist belt, elastic cuff and full back. Tri-laminate Spunbond – Meltblown – Spunbond, polypropylene fabric (SMS) 23 gsm. To protect against a risk of splashes from potentially infectious liquid and solid material, alcohol, blood, water, body fluids and dust. (100 per CS )
    Learn More
    was $118.50 Special Price $99.54
  16. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  17. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  18. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  19. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  20. SOL-M Hypodermic Needle 16G*1in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 16G*1" (1000 per CS )
    Learn More
    was $166.67 Special Price $140.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  22. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  23. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $480.00 Special Price $403.20
  24. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid