High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  2. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  3. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  4. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  5. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  6. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8in(low dead space)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8"(low dead space) (300 per CS )
    Learn More
    was $165.00 Special Price $138.60
  7. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  8. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe with half unit markings 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  10. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  11. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  12. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  13. SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*5/8"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  14. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 21G*1 1/4, CS480 (480 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  15. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 in (Bulk, Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4 " (Bulk, Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  17. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*5/8(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  18. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle 22G*1 1/4, CS480 (480 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  19. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  20. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  21. SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  22. SOL-GUARD 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 1ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  23. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  24. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid