High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  2. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  3. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  4. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  5. SOL-M Hypodermic Needle 19G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 19G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  6. SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 0.5ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  7. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  8. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  9. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
  10. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  11. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  12. SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $226.67 Special Price $198.01
  13. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  14. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $1,993.33 Special Price $1,674.40
  15. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 21G*1 1/4, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $253.33 Special Price $212.80
  16. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  17. SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 20G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  18. SOL-M Hypodermic Needle 21G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 21G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  19. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*5/8, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*5/8, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  20. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $900.00 Special Price $756.00
  21. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  22. SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 22G*1 1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  23. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  24. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in(Bulk, Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2"(Bulk, Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid