High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 30G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 30G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  2. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 22G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  5. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  6. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  7. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (300 per CS )
    Learn More
    was $160.00 Special Price $134.40
  8. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*3/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  10. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  11. SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1600 per CS )
    Learn More
    was $333.33 Special Price $280.00
  12. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  13. SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 26G*5/8" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  14. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  15. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  16. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/2" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  17. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag) (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  18. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*6mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  19. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  20. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  21. SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*5/8", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  22. SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  23. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $437.50 Special Price $367.50
  24. SOL-M Hypodermic Needle 18G*1in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 18G*1", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid