High-quality, affordable supplies are the foundation of any laboratory.  Lab Procurement Services provides a full range of consumables for an extensive range of applications. From glassware, plasticware and containers, to chemicals, DNA reagents and media, safety, and just about any specialty supplies your lab may need, LPS can accommodate your requirements consistently and efficiently.

Be sure to visit our Equipment and Furniture sections, to view other lab essentials we can provide.  And, we are always here to discuss your requirements in detail.  Give us a call or schedule an appointment today! 

Supplies

Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M Hypodermic Needle 23G*1in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 23G*1"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  2. SOL-M Luer Adapter
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (1000 per CS )
    Learn More
    was $283.33 Special Price $238.00
  3. SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 20G*1 1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  4. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2in(Bulk,Non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1/2"(Bulk,Non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $833.33 Special Price $700.00
  5. SOL-M Isolation Gown, PP+PE 43gsm, Blue, Size Universal, Knit cuffs, Velcro hook, CS50
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Isolation Gowns Basic coverage/fluid repellent. Made of comfortable, strong and durable material, with overhead, waist belt, elastic cuff and full back. Tri-laminate Spunbond – Meltblown – Spunbond, polypropylene fabric (SMS) 23 gsm. To protect against a risk of splashes from potentially infectious liquid and solid material, alcohol, blood, water, body fluids and dust. (50 per CS )
    Learn More
    was $134.13 Special Price $112.68
  6. SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2in, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 25G*1 1/2", CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
  7. SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 27G*1/2, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $550.00 Special Price $462.00
  8. Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  9. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  10. SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE Safety Multi-Sample Needle with Pre-attached Holder 22G*1 1/4, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $253.33 Special Price $212.80
  11. SOL-M Isolation Gown, SMS 23gsm, Yellow, Size XL, Elastic cuff, CS100
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Isolation Gowns Basic coverage/fluid repellent. Made of comfortable, strong and durable material, with overhead, waist belt, elastic cuff and full back. Tri-laminate Spunbond – Meltblown – Spunbond, polypropylene fabric (SMS) 23 gsm. To protect against a risk of splashes from potentially infectious liquid and solid material, alcohol, blood, water, body fluids and dust. (100 per CS )
    Learn More
    was $152.33 Special Price $127.96
  12. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  13. SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Multi-Sample Needle 21G*1, CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $141.67 Special Price $119.00
  14. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  15. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  16. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  17. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  18. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  19. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  20. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  21. Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  22. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  23. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  24. SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Hypodermic Needle 27G*1 1/4" (1000 per CS )
    Learn More
    was $91.67 Special Price $77.00
Filters
Set Descending Direction

148 items

Page
per page
View as List Grid