Syringes, Bulk, without needle

Filters
Set Descending Direction

43 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  2. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  3. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  4. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  5. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Straight Tip, 50/Bag, 24 bags/Case
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (1200 per CS)
    Learn More
    was $1,460.40 Special Price $1,064.88
  6. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  7. 5-6mL Syringe Only, Sterile with Cap, CS800
    Manufacturer: Exel International
    EXEL® International Luer Lock Syringes without Needles Exel International is known for unsurpassed quality at a low price. These syringes are latex free, sterile, non-pyrogenic and non-toxic. The design includes bold printing, clear graduations and siliconized gaskets for smooth consistent plunger motion and a positive plunger stop. FDA registered, CE and ISO 9001 certified. (800 per CS )
    Learn More
    was $175.52 Special Price $113.86
  8. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  9. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  10. 30mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS250
    Manufacturer: Exel International
    30mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS250 (250 per CS )
    Learn More
    was $244.21 Special Price $178.66
  11. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  12. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  13. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  14. Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap
    Manufacturer: Exel International
    Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap (100 per BX )
    Learn More
    was $52.82 Special Price $39.29
  15. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
  16. SOL-M Luer Adapter
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (1000 per CS )
    Learn More
    was $283.33 Special Price $238.00
  17. Syringe Plastic 1 ml Pk/12
    Manufacturer: Kimble Chase
    Labsets kits Organic Chemistry Microscale Threaded / [standard taper] 14/10 Standard Item T Syringe Polyethylene The 746000 Series MICROFLEX Kits feature [standard taper] 14/10 standard taper connections. (12 per CS )
    Learn More
    was $17.02 Special Price $16.97
  18. Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap
    Manufacturer: Exel International
    Syringe, Luer Slip, 10-12cc, with Cap (800 per CS )
    Learn More
    was $52.82 Special Price $39.29
  19. Syringe (no filter disc holder or filter discs), 30 mL, plastic
    SKU: 6260-EA
    Manufacturer: Taylor Technologies
    Syringe (no filter disc holder or filter discs), 30 mL, plastic (1 per EA)
    Learn More
    $1.45
Filters
Set Descending Direction

43 items

Page
per page
View as List Grid