Lab Procurement Services carries 43 Syringes, Bulk, without needle products from SolMillennium Medical Group Inc, Exel International and Globe Scientific. Order online, or contact us for volume pricing and help choosing the right product.

Related categories: Medical, Tuberculin and Insulin · Needles · Needles, Medical Use · Bulk, Without Needle · All Syringes

Top brands: SolMillennium Medical Group Inc · Exel International · Globe Scientific

Popular Syringes, Bulk, without needle:

SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 60mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS15060mL Luer Lock Syringe with Cap, Sterile, CS150 Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Straight Tip, 50/BagTransfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Straight Tip, 5... 5 to 6mL Luer Lock Syringe w/Cap, Sterile, CS8005 to 6mL Luer Lock Syringe w/Cap, Sterile, CS800

Syringes, Bulk, without needle

Filters
Set Descending Direction

23 Items

per page
View as List Grid
  1. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  2. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  3. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (300 per CS )
    Learn More
    was $160.00 Special Price $134.40
  4. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  5. SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1600 per CS )
    Learn More
    was $333.33 Special Price $280.00
  6. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  7. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  8. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  9. SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (bulk, non-sterile) (10000 per CS )
    Learn More
    was $2,205.00 Special Price $1,852.20
  10. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  11. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  12. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  13. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  14. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  15. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  16. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  17. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  18. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  19. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  20. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  21. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  22. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
  23. SOL-M Luer Adapter
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Luer Adapter (1000 per CS )
    Learn More
    was $283.33 Special Price $238.00
Filters
Set Descending Direction

23 Items

per page
View as List Grid