Lab Procurement Services carries 63 Medical, Tuberculin and Insulin products from SolMillennium Medical Group Inc and Wilburn Medical Supply. Order online, or contact us for volume pricing and help choosing the right product.

Related categories: Needles · Syringes, Bulk, without needle · Needles, Medical Use · Bulk, Without Needle · All Syringes

Top brands: SolMillennium Medical Group Inc · Wilburn Medical Supply

Popular Medical, Tuberculin and Insulin:

SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000SOL-M 0.5ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 28G*1/2(U-100 Insulin On... 100 mL syringe sterile with luer lock connector, ST, IR, BX25100 mL syringe sterile with luer lock connector, ST, IR, BX25 SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000SOL-CARE 1ml TB Safety Syringe w/Fixed Needle 25G*1, CS1000 SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only), CS800SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-10...

Medical, Tuberculin and Insulin

Filters
Set Descending Direction

63 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  2. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  3. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 30G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  4. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 29G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  5. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  6. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  7. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  8. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31G*8mm (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  9. Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 0.5ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  10. Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2in
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    Sol-Guard Solo 1.0ml Safety Insulin Syringe w/ Fixed Needle, 30G x 1/2" (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  11. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  12. SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2 (U-100 Insulin Only)(PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  13. SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 0.3ml Insulin Syringe w/Fixed Needle 31Gx6mm (U-100 insulin only) (PE Bag), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $158.33 Special Price $133.00
  14. SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-GUARD 0.3ml Insulin Safety Syringe w/Fixed Needle 29G*1/2'' (U-100 Insulin Only), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $280.00 Special Price $235.20
  15. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
Filters
Set Descending Direction

63 items

Page
per page
View as List Grid