Search results for: 'supplies liquid handling syringes non medical'

Filters
Set Ascending Direction

17528 items

Page
per page
View as List Grid
Did you mean
supplies liquid handling syringes none medical
  1. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180030NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (300 per CS )
    Learn More
    was $160.00 Special Price $134.40
  2. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180001PPNSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  3. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  4. SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180005NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1600 per CS )
    Learn More
    was $333.33 Special Price $280.00
  5. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  6. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180020NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  7. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180060NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
  8. 100 mL syringe sterile with luer lock connector, ST, IR, BX25
    Manufacturer: Wilburn Medical Supply
    SKU:WUSA/100-BX
    Manufacturer: Wilburn Medical Supply
    Measures up to 120mL, however, is FDA Approved in clinical medical settings for 100mL. Sterile, Individually Wrapped (25 per BX )
    Learn More
    was $207.00 Special Price $203.00
  9. 100 mL syringe sterile with luer lock connector, ST, IR, CS200
    Manufacturer: Wilburn Medical Supply
    SKU:WUSA/100-CS-CS
    Manufacturer: Wilburn Medical Supply
    Measures up to 120mL, however, is FDA Approved in clinical medical settings for 100mL. Sterile, Individually Wrapped (200 per CS )
    Learn More
    was $1,436.00 Special Price $1,407.26
  10. 50 to 60mL Non-Sterile Luer Lock Syringes, CS400
    Manufacturer: Exel International
    SKU:BN26300-CS
    Manufacturer: Exel International
    50 to 60mL Non-Sterile Luer Lock Syringes, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $347.98 Special Price $283.63
  11. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  12. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  13. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180020-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  14. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  15. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  16. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180011-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  17. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180001T-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  18. SOL-M Medical Procedure Mask, CS2000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:MSK003X-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Medical Procedure Face Mask The masks has earloop design – simple to wear – and pinch nose clip to freely adjust to the shape of the nose, increases face fit and provides a good seal around the face. Three-ply mask designed for protection and comfortable wearing experience: outer layers are made of non-woven fabric and the medium layer is made of melt-blown fabric. Intended to be worn by patients and other persons to reduce the risk of spread of infections. (2000 per CS )
    Learn More
    was $209.33 Special Price $175.84
  19. SOL-M Earloop Medical Surgical Mask, CS2000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:MSK003X2-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M Medical Procedure Face Mask The masks has earloop design – simple to wear – and pinch nose clip to freely adjust to the shape of the nose, increases face fit and provides a good seal around the face. Three-ply mask designed for protection and comfortable wearing experience: outer layers are made of non-woven fabric and the medium layer is made of melt-blown fabric. Intended to be worn by patients and other persons to reduce the risk of spread of infections. (2000 per CS )
    Learn More
    was $223.33 Special Price $187.60
  20. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Straight Tip, 50/Bag
    Manufacturer: Globe Scientific
    SKU:159012-PK
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (50 per PK)
    Learn More
    was $61.20 Special Price $44.63
  21. Transfer Syringe, 12cc (12mL), Printed Graduations, Curved Tip, 50/Bag
    Manufacturer: Globe Scientific
    SKU:159014-PK
    Manufacturer: Globe Scientific
    Globe Scientific’s 12mL (12cc) Transfer Syringes are offered in both straight tip and curved tip for multiple uses and methods. The syringes are made from medical grade polypropylene. Printed graduations are bold and easy to read. The plunger can be removed for cleaning. Typical uses include oral irrigation, animal feeding and more. (50 per PK)
    Learn More
    was $61.20 Special Price $44.63
  22. PumpMaster petrochem. liquids, PP/Nitrile r., blue
    Manufacturer: Burkle Inc
    SKU:5202-3000-EA
    Manufacturer: Burkle Inc
    The PumpMaster in blue-grey is the ideal choice when it comes to dosing and transferring non-flammable petroleum products. Equipped with high-quality NBR seals, this pump is ideal for the safe handling of petrochemical liquids. (1 per EA )
    Learn More
    was $302.09 Special Price $296.05
  23. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180060CT-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  24. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180030-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
Filters
Set Ascending Direction

17528 items

Page
per page
View as List Grid