Search results for: 'supplies liquid handling syringe needles'

Filters
Set Ascending Direction

14108 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:12510SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  2. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:12558SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  3. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:12705SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  4. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:13005SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  5. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:102215SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  6. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:102115SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $192.95 Special Price $162.08
  7. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120008IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  8. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120006IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  9. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120007IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  10. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120009IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  11. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  12. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  13. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180020-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  14. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  15. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  16. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180011-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  17. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180001T-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  18. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:12310SN-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $105.00
  19. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*3/8
    Manufacturer: Sol-Millennium Medical Group, Inc
    SKU:12338SN-CS
    Manufacturer: Sol-Millennium Medical Group, Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*3/8 (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  20. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:140077IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $660.00 Special Price $554.40
  21. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180060CT-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  22. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180030-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  23. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180060-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  24. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1in(low dead space)
    Manufacturer: Sol-Millennium Medical Group, Inc
    SKU:12510LDS-CS
    Manufacturer: Sol-Millennium Medical Group, Inc
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1"(low dead space) (300 per CS )
    Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
Filters
Set Ascending Direction

14108 items

Page
per page
View as List Grid