Search results for: '80601-EA Hamilton 710 LT, 100 µL, Leur Tip Syringe w/o Needle, Each'

Filters
Set Ascending Direction

57336 items

Page
per page
View as List Grid
  1. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180060CT-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $300.00 Special Price $252.00
  2. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180030-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS400 (400 per CS )
    Learn More
    was $220.00 Special Price $184.80
  3. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180060-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS )
    Learn More
    was $200.00 Special Price $168.00
  4. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $260.00 Special Price $218.40
  5. SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003ST-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $120.00 Special Price $96.00
  6. SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180011-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $213.33 Special Price $179.20
  7. SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180030NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 30ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (300 per CS )
    Learn More
    was $160.00 Special Price $134.40
  8. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180001PPNSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $1,100.00 Special Price $924.00
  9. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (3000 per CS )
    Learn More
    was $425.00 Special Price $357.00
  10. SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180005NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 5ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1600 per CS )
    Learn More
    was $333.33 Special Price $280.00
  11. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (1000 per CS )
    Learn More
    was $208.33 Special Price $175.00
  12. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180020NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (500 per CS )
    Learn More
    was $221.42 Special Price $185.99
  13. SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile)
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180060NSB-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 60ml Luer Lock Syringe w/o Needle (bulk, non-sterile) (200 per CS )
    Learn More
    was $366.67 Special Price $308.00
  14. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180001PP-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle (PP) (low dead space), CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  15. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120008IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  16. SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120006IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 3ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  17. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120007IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $373.33 Special Price $313.60
  18. SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:120009IM-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-CARE 20ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS600 (600 per CS )
    Learn More
    was $600.00 Special Price $504.00
  19. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180010-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS )
    Learn More
    was $270.00 Special Price $226.80
  20. SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180020-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 20ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $350.00 Special Price $294.00
  21. SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:P180003-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 3ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS )
    Learn More
    was $113.33 Special Price $95.20
  22. SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SKU:180001T-CS
    Manufacturer: SolMillennium Medical Group Inc
    SOL-M 1ml Luer Lock Syringe w/o Needle Tray (PP), CS1000 (1000 per CS )
    Learn More
    was $450.00 Special Price $378.00
  23. Adapter, PP, for pipette tips 100 µl, each
    Manufacturer: Brandtech Scientific
    SKU:25961-EA
    Manufacturer: Brandtech Scientific
    Adapter, PP, for pipette tips 100 µl, each (1 per EA)
    Learn More
    $27.00
  24. Sterile combi syringe tip, 0.5ml, pk/100
    Manufacturer: Labnet International Inc
    SKU:P3512-S-EA
    Manufacturer: Labnet International Inc
    Twenty nine different volumes between 1 and 5,000 µL may be dispensed with this pipettor. As many as 48 pipetting steps may be carried out without refilling the reservoir tip. Samples can be dispensed at intervals as fast as 1 second without compromising accuracy or reproducibility. The slender body of the Labpette™ R fits comfortably in the natural contour of your hand. The plunger is located on the top of the unit, like that of a standard pipettor, for easy access and reduction of hand strain. The Labpette™ R is simple to use - select the appropriate tip and lock in place. Then choose the desired volume setting with the click stop adjustment dial and fill the tip with the required volume using the sliding fill lever. To dispense, depress the plunger. For convenience, a chart showing the volume dispensed for each tip size and dial position is located on the body of the pipettor. The Labpette™ R performs best when used with Labnet's BioFree™ dispenser syringe tips. Available sterile or non-sterile, the tips are supplied in sturdy, stackable dispenser boxes of 100 tips (1 per EA)
    Learn More
    was $124.94 Special Price $102.32
Filters
Set Ascending Direction

57336 items

Page
per page
View as List Grid