Clinical Supplies for Laboratories

Medical syringes are a critical component of many laboratory procedures, including medication administration, blood collection, and fluid transfer. High-quality and reliable syringes are necessary to ensure accurate and safe results. That's why the procurement of affordable and reliable medical syringes is crucial for laboratories to function effectively.

LPS (Laboratory Procurement Services) understands the challenges faced by laboratories when it comes to acquiring affordable and quality medical syringes. They provide a range of products, including syringes, needles, and other medical supplies. LPS has partnered with leading manufacturers to bring a wide range of medical syringes at competitive prices.

LPS understands that laboratories need to balance cost-effectiveness with quality, and that's why they offer a range of affordable options without sacrificing quality. LPS is committed to providing high-quality medical syringes that meet or exceed industry standards.

The procurement process is made easy with LPS. They have a user friendly website where customers can easily search and order the required supplies. Their knowledgeable customer service team is always available to help customers with any queries or concerns they may have.

LPS's commitment to affordable pricing, coupled with their expertise in medical syringes, has made them a trusted partner for laboratories looking for quality medical supplies. With LPS's support, laboratories can focus on providing safe and effective patient care without compromising on quality or cost. LPS has the products and expertise to help laboratories deliver quality results, ensuring the safety and well-being of patients.

Syringes, Medical

Filter
Set Descending Direction

30 Items

per page
View as List Grid
  1. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200
    SKU: 140077IM-CS
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 23G*1, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $446.00 Special Price $356.80
  2. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    SKU: 140076IM-CS
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $446.00 Special Price $356.80
  3. SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    SKU: 140072IM-CS
    SOL-CARE 5ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $446.00 Special Price $356.80
  4. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300
    SKU: 13005SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 30G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  5. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300
    SKU: 12705SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 27G*1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $127.50 Special Price $102.00
  6. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300
    SKU: 12558SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  7. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300
    SKU: 12515SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2'', CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  8. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300
    SKU: 12510SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  9. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*3/8
    SKU: 12338SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*3/8 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  10. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300
    SKU: 12315SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1 1/2'', CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  11. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300
    SKU: 12310SN-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 23G*1'', CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  12. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8in(low dead space)
    SKU: 12558LDS-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*5/8"(low dead space) (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  13. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space)
    SKU: 12515LDS-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1 1/2''(low dead space) (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  14. SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1in(low dead space)
    SKU: 12510LDS-CS
    SOL-CARE 1ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 25G*1"(low dead space) (300 per CS ) Learn More
    was $125.00 Special Price $100.00
  15. SOL-CARE Saline Flush 0.9% USP Sodium Chloride Injection 10ml fill in 12ml syringe, CS180
    SKU: PFF001-CS
    SOL-CARE Saline Flush 0.9% USP Sodium Chloride Injection 10ml fill in 12ml syringe, CS180 (400 per CS ) Learn More
    was $226.67 Special Price $181.33
  16. SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200
    SKU: P180010ST-CS
    SOL-M 10ml Slip Tip Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $220.00 Special Price $176.00
  17. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200
    SKU: P180010-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/o Needle, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $220.00 Special Price $176.00
  18. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200
    SKU: 1812210-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 22G*1'', CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $303.00 Special Price $242.40
  19. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200
    SKU: 1812110-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 21G*1'', CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $270.00 Special Price $216.00
  20. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200
    SKU: 1812015-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $252.00 Special Price $201.60
  21. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200
    SKU: 1812010-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle 20G*1'', CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $252.00 Special Price $201.60
  22. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200
    SKU: 1811815B-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Blunt Fill Needle 18G*1 1/2'', CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $340.00 Special Price $272.00
  23. SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240
    SKU: 180060CT-CS
    SOL-M 60ml Catheter Tip Syringe w/o Needle, CS240 (240 per CS ) Learn More
    was $176.00 Special Price $140.80
  24. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200
    SKU: 160076IM-CS
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 22G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $722.00 Special Price $577.60
  25. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200
    SKU: 160072IM-CS
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/Exch Needle 21G*1 1/2, CS1200 (1200 per CS ) Learn More
    was $722.00 Special Price $577.60
  26. SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800
    SKU: 120008IM-CS
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Safety Syringe w/o Needle, CS800 (800 per CS ) Learn More
    was $360.00 Special Price $288.00
  27. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000
    SKU: 110101120012-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 21G*1'', CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $250.00 Special Price $200.00
  28. SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000
    SKU: 110101120011-CS
    SOL-M 10ml Luer Lock Syringe w/Exch Needle Tray 20G*1'', CS1000 (1000 per CS ) Learn More
    was $250.00 Special Price $200.00
  29. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300
    SKU: 102215SN-CS
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 22G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $142.50 Special Price $114.00
  30. SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300
    SKU: 102115SN-CS
    SOL-CARE 10ml Luer Lock Syringe w/Safety Needle 21G*1 1/2 (needle aside), CS300 (300 per CS ) Learn More
    was $142.50 Special Price $114.00
Filter
Set Descending Direction

30 Items

per page
View as List Grid